AGENDA


AGENDA datum nog niet bekend

BIBACKTOBASIC  in BreukelenOp zaterdag 16 oktober 2021 geven we ons eerste event voor BI-mensen.
Een speciale avond voor stellen waarvan de man (ook) biseksueel is, want voor deze groep zijn de feestjes maar dun gezaaid. Voor stellen met een BI dame komt zij in elke club wel aan haar trekken, maar BI-mannen komen er vaak bekaaid van af.
Als stel bezoek je dan maar een club of event, waar ook wat single mannen worden toegelaten, maar daar kom je vaak gedesillusioneerd van thuis. Je treft dan vaak een mannen overschot, die de hele avond in het kielzog blijven lopen en de ”haantjes” blijken puntje bij paaltje het alleen om de dame te doen te zijn.
Bij BIBACKTOBASIC zullen jullie een heel ander scenario treffen, deze avond hebben heteromannen geen toegang ( ook stellen waarvan de man hetero is niet) .
Daarnaast zullen we een gezonde verhouding van single BI mannen toelaten, waarvan hun SDC profiel duidelijk op biseksueel staat. Om zo tot een ontspannen sfeer te komen.
Op BIBACKTOBASIC avonden is er een zero tolerance beleid m.b.t. (party)drugs. Dus wappie BI is op deze avond niet van toepassing. Wap-profielen worden überhaupt uitgesloten van deelname
We hebben hiervoor in Breukelen ( provincie Utrecht) een gelegenheid afgehuurd, met beneden een gezellige bar met dans gedeelte waarboven twee verdiepingen erotisch speelplezier.
Deelname is voor een stel €60 euro en voor een single BI-heer €50.
Bij de entreeprijs worden er de gehele hapjes geserveerd. Ook voor handdoeken en condooms is gezorgd. Drankjes zijn vriendelijk geprijsd en niet duurder als bij een gemiddelde bar.
Om een mannenoverschot te voorkomen worden deze in verhouding aangenomen naar mate stellen zich op de gastenlijst hebben aangemeld.
Dus zijn jullie dat leuke stel waarvan de man (ook) BI-of BI- sgierig is of ben je een leuke BI stud, meld je aan voor deze een onvergetelijk BIBACKTOBASIC avond.
Dresscode:
BIBACKTIBASIC heeft geen vaste dresscode, maar direct na binnenkomst gaat de gewone kleding in de locker en gaan we in sexy lingerie. Dames bijvoorbeeld in bikini, sexy setje, jarretels hakjes ed. en heren in trendy boxershort eventueel aangevuld met singlet, strikje giletje blote bast in ieder geval geen lange broek of Romeinse vechtuitrusting.
Liefs van het BIBACKTOBASIC team xxx